lördag 8 september 2012

I Hoi An

Nu är vi framme i Hoi An och de sa att det varit sol idag så vi håller alla tummar och tår för att det blir sol när vi är här också!

Innan flyget gick tog vi en tur på marknaden och Madde köpte ett halsband. Sedan gick vi och åt mexikanskt (gott!!!) och träffade en jättetrevlig man från Texas som hade bott i Vietnam i 3 år! Det började ösregna medan vi var där så vi satt där någon timme och snackade med mannen.
När regnet lättat upp lite gick vi vilse ett tag och drack sedan en iskaffe/smoothie och gick tillbaka till hotellet för att ta taxi till flygplatsen.

När vi kom fram upptäckte vi att våra väskor luktade hönsbajs. Alltså det är helt SJUKT hur äckligt de luktar!!! Måste ha varit något bak i taxin. Vi stod och luktade på väskorna på flygplatsen så alla japaner skrattade åt oss... ;)

Resan gick superbra! Vi flög med Vietnam Airlines och de hade nog de bekvämaste flygplansstolarna jag någonsin åkt i.

Vi landade vid sju och efter att ha checkat in på hotellet (som är superfint) och fått massa tips av en som kunde engelska (ÄNTLIGEN) så gick vi och åt superstark indisk mat, avslutade med chokladpannkaka.
Till och med Madde åt, jag är så stolt!! Fast det var inte långt ifrån att det började komma rök ur öronen på henne ;)




Våra maskotar!

Hotellrummet, fint va?????

Det lilla vi har sett av Hoi An verkar iaf super! Mycket lugnare och fram för allt mer engelskspråkigt!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar