lördag 22 september 2012

Balibaliiiii

Hade skrivit världens längst inlägg men sedan stängdes internet av så nu blir det bara ett kort....

I förrgår kom Sanna och vi firade med att festa, såklart! Madde och jag var jätteröda efter att ha legat på stranden lite för länge med lite för lite solskyddsfaktor.. En kille ropade "Lobsters, I like lobsters!" efter oss...

Igår låg alla vi tjejer på stranden och hade hur kul som helst i vågorna (som är SVINHÖGA) och vi drack kaffe på Starbucks, NAM!
På kvällen drog vi på ett beachparty som var helt galet! Jag som är så höjdrädd trängde mig förbi säkerhetsspärren och hoppade först av alla från andra våningen ner i poolen. Tänk vad lite alkohol kan göra!

Vi avslutade kvällen på hotellet med att bli nerputtade i poolen med kläderna på och hängde där tills vakten kom med en ficklampa och plaststol och skrek "SHUT UP!!!! WHO'S BEEING LOUD???? PEOPLE ARE TRYING TO SLEEP!!!!". Och precis före det hade jag skrikit " POOLPARRYYYYY!!!"...

Idag ska vi nog åka med några till en annan strand som heter Dreamland och lära oss surfa :D
Vi har det jättebra här och dricker inga drinkar så oroa er inte ;)










2 kommentarer:

  1. Har en liten fråga. Hur ser eran budget ut? Alltså hut mycket pengar åkte ni dit med och hur mycket beräknar ni göra av med varje dag? Har ni någon bestämd "rutt" eller åker ni lite som ni känner för? :) Verkar awesome iallafall!!!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej!
      Ja vi har räknat med cirka 10 000/månad, ibland mer, ibland mindre. Vi tänkte inte bestämma rutt egentligen men eftersom det är så många ställen som kräver en returbiljett för att man ska få komma in i landet så var vi tvungna att planera lite mer. Har huuuur kul som helst och vill aldrig åka hem. ÅK! ;) Och lycka till!

      Radera