måndag 10 oktober 2011

jag lever!!!

Jag överlevde dagen!! Den bara flög förbi tack vare alldeles för många koppar kaffe och massa kunder!

Efter jobbet gick jag direkt till kiropraktorn och i receptionen väntade 2 typ nyfödda barn. "Åååh va gulligt" tänker ni nu, men NEJ det var det inte!! Bara irriterande och äckligt att kolla/höra när de blir ammade óch gapskriker. Tror killen fattade att jag blev irriterad för han bad om ursäkt och tog ut barnen i hallen, TACK!

Fick tillslut komma in och WOW vilken duktig kiropraktor! Jag har varit hos fler ryggspecialister/sjukgymnaster/massörer/kiropraktorer osv än jag kan räkna på två händer och det här var första gången jag fick höra att jag var mer plattfotad på vänster fot än höger. Det är därför jag har ojämna ben, är sne i korsryggen (när han visade mig i spegeln så såg jag faktiskt själv att min navel "pekar" åt höger) och sne i axlarna.
Han bankade  och drog i benet och då blev dte mycket bättre. Sedan lösgjorde han korsryggen och knäckte överallt. Kändes som att något gick av, men det blev så sjukt mycket bättre! När jag gick hem så kändes det som att jag skulle tippa framlänges för att alla spänningar var borta. Sjukt!
Men tänk va kul o va så duktig på sin sak? Så ska jag också bli! För inte ska jag jobba på café hela livet..

Gick på stan och gjorde lite hemliga ärenden och sedan kom jag hem och möttes  av ett paket från mamma. Med te!! TACK!! Tyvärr är jag kass på att använda tesilar så jag får sila teét mellan tänderna och spotta ut bladen... men det funkar!

Nu ska jag strax iväg på träning så vi hörs ikväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar