söndag 11 december 2011

Partysvenskarna

Nu är vi back från en helt jävla galen kväll i Oslo. Har verkligen haft huuuur kul som helst!!!

Vi började med att börja dricka lite hemma hos Rebecka och hennes roomies Hanna och Kicki. Sedan tog vi trikken/bussen till deras kompisar på andra sidan stan. Precis när vi står och väntar på bussen så ringer ägaren till Escape (nattklubben) Rebecka eftersom de ringde dagen före och frågade om det var gratis före halv tolv. Sen så ringer jag upp honom, låtsas vara Rebecka och frågar om vi står på listan. Så han skriver upp oss på listan och vi får komma in gratis efter halv tolv ;) Fixarn!!!!

Hade aaaaskul på Escape!!! Värsta mysigt och "pen" klädkod så alla hade asfina kläder och då blev det ju ännu roligare! Kicki och jag gick och satte oss med några killar och det visade sig sedan att de var VIP och att han jag satt bredvid fyllde år så helt plötsligt kommer det in ett kar med champagne och tomtebloss. Hur najs va inte det liksom????

Idag åt jag och Madde världens godaste hamburgarae på Max som obligatoriskt bakiskäk. Ville seriöst grina när den va slut, så god var den!!!!!

Och nu har vi handlat lite julbaksgrejer och ska baka och pynta granen ikväll. Har ju glömt att säga att Maddes chef kom med en gran till oss i fredags! En superfin och superstor gran!!! Och Katta var i Sverige igår och köpte LUSSEBULLAR!!!!Wohoooo!!!!!







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar