tisdag 27 mars 2012

Tack för resan mamma!

Har haft världens underbaraste helg i London med världens bästa mamma! Ska försöka sammanfatta allt vi har gjort, men det är så jäkla mycket! Sjukt vad man kan hinna med på så kort tid?? Men det är väl för att vi är två rastlösa själar ;)

På lördagen när vi kom dit så lämnade vi i princip bara väskorna på hotellet och gick sedan ner till tunnelbanan för att åka till Oxfoord street. Bästa mamma hade med sig massa presenter (godis, KANEL, honung och lite annat) från Sverige som jag fick innan vi gick :)
 Shoppade MASSOR och stod i kö i evigheter. Sämsta dagen att gå på stan helt klart... Men fyndade gjorde vi!!

På kvällen gick vi på Jamie's Italian (ni vet tv-kocken) och åt supergod mat till ett ganska billigt pris och supermysig stämning, lätt värt!!

På söndagen tog vi en långpromenad i hyde Park och tränade lite innan vi åt frukost på ett café bredvid hotellet.
Sedan dushade vi lite snabbt och åkte till Camden market (tror det hette så). Det är en marknad som är inne i ett gammalt stall. Finns i princip allt där, men det bästa är alla matstånd med mat från hela världen!
Vi hann äta både fish & chips, frukt med choklad, en superstor donut och japanskt. NAM!

På kvällen åkte vi till London Eye och sedan åt vi på en liten mexikansk restaurang och träffade en jättetrevlig amerikanare som vi satt och snackade med ett tag. Och så åt jag kaktus! Modigt va??

Igår så åkte vi först till ett köpcenter och sedan åt vi brunch på ett hotell som hade Alice i underland-tema. Sviiiiiincoolt och gott!!!!!
Te, drinkar, scones, smörgåsar i olika färger, bakelser, klubbor med glass i och allt coolt ni kan tänka er! En flaska där det stod "drink me" och som smakade olika i varje klunk man drack...

Efter det blev det lite mer shopping och sedan såg vi Shrek the Musical. Och vi hade sån tur att vi fick gratisbiljetter för de framför oss hade för många och fick inte lämna tillbaka. Hur najs liksom??!!!
Musikalen var GRYM, skrattade så jag nästan grät!

På kvällen blev det indiskt, starkt och supergott ;)

Känns som att jag glömt MASSOR men allt hara varit underbart iaf :D Har druckit tre frappuchinos på starbucks, ätit kilovis med godis och god mat varje dag. Och massa annat!










Inga kommentarer:

Skicka en kommentar