fredag 23 november 2012

Luang Prabang

Idag har vi hyrt moppe och åkt och kollat på ännu ett vattenfall. Det är så jäkla kul att åka moppe!! Man känner sig som 15 igen haha!! Idag har vi åkt runt i typ tre timmar!

Vattenfallet var helt klart det finaste hittils. Det var olika "nivåer" med pooler som verkligen såg ut som pooler. Eller blå laguner.
Vi gick upp till toppen och det var nog det jobbigaste jag gjort på hela resan. Kommer ha träningsvärk i benen i morgon efter att ha klättrat upp för det där stupet... Men vi gjorde det för att alla sa att detvar så vackert. Och vet ni vad?
Det var det inte!!!
Men bra motion..

Efter vattenfallet åkte vi och letade efter en restaurang och efter en timma hittade vi en som hette "Beer Garden". De hade inga menyer på engelska och ingen av personalen kunde engelska. Men de trodde att vi kunde Laosiska (?) och pekade glatt på menyn.....

Två timmar senare fick vi tillslut mat och jag har nog aldrig ätit så fort i hela mitt liv haha!

Ikväll ska vi kolla in utelivet här och i morgon åker vi till Chang Mai. THAILAND - VÅRT SISTA LAND!
Så sjukt hur fort tiden går!!!!!! Känns som att det var förra veckan vi var i Vietnam och skämdes för att vi bara varit ute en vecka när alla andra varit ute flera månader. Men nu är vi dom personerna. WOW!


Från pubcrawl i Boracay!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar