söndag 21 oktober 2012

Perhentian

I fredags akte vi pa en mardromsresa med buss.
Det borjade med att bussen var 45 minuter forsenad och nar den antgligen kommer sa hinner vi inte ens ut ur KL innan det blir nat problem med motorn.
En timma senare kommer vi ivag, men far gora ytterligare ett stopp pa 30 min innan vi ANTLIGEN far aka pa riktigt. Da kor busschaufforen som en galning och det var helt kolsvart ute och guppig vag. Fick halla i mig for att inte ramla ner pa galvet! Tur att man ar kort sa man iaf kunde ligga pa satena...;)

Tillslut kommer vi iaf fram och far ta en bat till Perhentian. GUD sa vackert det var!!
Vi traffade nagra australienare och tyskar pa baten som vi gick med for att leta hotell och tillsluut bestamde vi oss for ett som kostade typ 20 kr per natt. Vi fick vad vi betalade for... Myror overallt, mygg och nar jag kom hem pa kvallen var det typ 10 grodor i rummet! Och kanske 1000 utanfor, en hel orkester av syrsor och grodor och jag vet inte vad!

Idag skulle vi egentligen snorklat med dom vi traffade igar, men det regnet verkligen vrakte ner i morse sa vi bestamde oss for att packa ihop vara grejer och ta 12baten sa att vi kunde aka till Lankawi med bussen idag istallet for i morgon. Dar ska det vara lite mer sasong. Men vi fick iaf en fin dag pa Perhentian, sjukt fin o verkligen!

Just nu arvi i en stad dar de knappt kan engelska och alla ar muslimer och gar i heltackande klader och scarf pa huvudet. Jag och Maddear de enda vasterlanningarna, har linne och korta kjolar. Folk gar tom ut ur affarerna for att kolla pa oss! En dam gick fram med sitt barn till Madde och ville att hon skulle halla i det haha.

Men vi har nu iaf antligen hittat ett internetcafe som vi kan fordriva tiden pa. Kostar typ 4 kr i timmen sa..
Bussen till Lankawi gar 10.45!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar