söndag 7 augusti 2011

Dagen efter

Alltid lika kul att vakna av att man är sjukt hungrig! Eller hur mimmi? Speciellt när en av ens kompisar har jobbat natt till sju, en har sagt att jag absolut inte får väcka henne och en har sagt att jag får väcka henne tio om det är sol och elva annars. Och det är inte sol idag..

Gårdagskvällen var i alla fall SJUKT rolig!!!
Det började hemma hos oss med oss tjejer och två av väktarna från Torvet (köpcentret) som Linda och Katta kände lite sen innan. Riktigt roliga och trevliga killar!
Sedan åkte vi taxi ner till krogen (gick på över 200 NOK, tur att vi inte behövde betala... ;).).
Nere på stan fick jag och Madde vår första Norska kebab som tröst eftersom vi inte kom in på krogen (det var 20/23....). Och jag kan ju säga att Pinocchios kebab i bröd med strips, extra vitlökssås och extra krydda slår Norges med hästlängder. Mmmm, den skulle sitta fint nu!!! Här i Norge har de majs i kebaben! Majs?????

Trots att vi inte kom in på krogen hade vi faktiskt skitroligt nere på stan. Var hur mycket folk som helst utanför, både svenskar och norskar, som var svintrevliga! Vi avlsutade kvällen med att hälsa på Linda på Shell. Vet ni hur otroligt dyrt godis är där? Köpte 5 godsiar för 12 NOK! Helt sjukt ju!!

Idag blir det nog en lugn dag. Tråkigt väder och varenda jäkla butik är stängd..



Tur att man kan äta, baka, kolla på film, dricka te, låna Kattas data, lyssna på Håkke, kolla på bilder från igår. Städa litt, njuta av att man har en stor balkong, packa inför i morgon, duscha fötterna. Möjligheterna är oändliga!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar