torsdag 3 maj 2012

Russ ÄGER!

OMG, russbussen överträffade ALLA mina förväntningar! Vi som tycker studenten är kul!! Men det här! OMG igen alltså, finns inga ord som kan beskriva hur fett det måste vara att va russ!!!!!!

Igår mötte vi upp alla russjenter på stationen vid tio och så fort vi satt oss i bussen tog alla fram sina plastflaskor (flashback till fjortistiden haha) och började dricka. Och SATAN va kul det var!!!!!
Alla var så SJUUUUKT peppade och bara gick lös inne i bussen!!! Överallt dansade vi, på högtalarna, på säterna, på golvet, i dj-båset. Det var helt galet!!!

Vi gjorde några stopp på vägen för att "rulla med andra bussar", dvs träffa massa andra randoms o festa lös i deras bussar. Alltså jag kan inte beskriva, det finns inga ord som kan beskriva hur KUL det var! Helt jäkla insane!!! Finns så sinnessjukt sköna människor!!
TACK för att vi fick vara med och rulla med er i The Empress!!!!!!!!

Idag har varit en perfekt bakisdag.
Först solade vi på balkongen till klockan två. Sedan gick vi ner till stan för bakismat och åt seriöst det godaste vi ätit i hela våra liv.
Vi åt hamburgare (såklart) på Köh Café och DOG. Satt väl och snackade om den där burgaren i två timmar innan vi begav oss hemåt och nu sitter vi här o softar. Ska snart se på BB och äta jordgubbar och choklad. Hårt liv ;)











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar