söndag 9 september 2012

OMG OMG OMG!!!!!

Nu har vi varit med om det coolaste vi gjort typ någonsin eller iaf på väldigt länge!!!! Är helt i extas!!!!

Vi var på cirkus med BARA vietnameser, ALLT var på vietnamenska. Alla satt på marken i sanden och hade typ 3 m till scenen där de gjorde alla möjliga trix utan säkerhetslina. Helt sjukt!! Det var så kul att se att trots att de hade halvdassiga dräkter med hål i, synliga underkläder och omatchande färger så var de minst lika duktiga som de man sett i Sverige!
Men det coolaste var alla djuren!!! En alligator, en apa, en hund, en björn. Och sedan kom det en struts som var helt lös som de kastade upp barn på.. Madde och jag var livrädda för vi stod typ 2 m ifrån eftersom alla djur visades på marken framför scenen!!
Bäst var elefanten som vi fick klappa hur mycket som helst och mata och allt!! SÅ COOLT!!!!

Annars var restaurangen svinbra och fin men "dyr" om man jämför med andra priser här.

Just det, för att komma till cirkusen fick vi gå på en mörk väg långt ut åt helvete. För taxichaffis körde fel så vi fick fråga oss fram och tillslut hittade vi!

Nu måste jag duscha, helt blöt och sandig haha! (Btw, när det regnar så springer alla Vietnameser och gömmer sig under tak, vet inte varför de är så rädda för regnet men det är helt sjukt haha! Likadant i hanoi! å det var super för oss för då kunde vi gå framåt varenda gång det blev en regnskur! ;)



















Inga kommentarer:

Skicka en kommentar